У селищі Мангуш під Маріуполем завершується будівництво сучасної опорної школи

У селищі Мангуш під Маріуполем завершується будівництво сучасної опорної школи

Фото
Укрінформ
У селищі міського типу Мангуш під Маріуполем завершується будівництво сучасної опорної школи, на ремонт та обладнання якої витратили близько 37 мільйонів гивень.

Про це повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

«З робочою поїздкою голова Донецької облдержадміністрації відвідав Мангуську опорну школу, яка наразі знаходиться на стадії завершення будівельної готовності... На ремонт та обладнання з обласного бюджету витратили близько 37 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Нова опорна школа у селищі Мангуш під Маріуполем / Фото: dn.gov.ua

Зазначено, що це вже 17-та опорна школа, яка капітально відремонтована та обладнана сучасними меблями, комп‘ютерами, інтерактивними дошками. У школі є лінгафонні кабінети та цифрові лабораторії.

Читайте також: Освіту - кожному! Інноваційний проект для місцевих громад Донецької та Луганської областей

Голова Донецької ОДА Олександр Куць привітав школярів, батьків та вчителів, висловивши переконання, що хлопці та дівчата зможуть у цьому навчальному закладі реалізувати свій потенціал.

Футбол: команда школярів проти команди представників влади / Фото: dn.gov.ua

В ОДА розповіли, що біля опорної школи в Мангуші відбулося тестування нового футбольного поля. Команда школярів змагалася з командою представників влади у товариському матчі. З рахунком 3:2 перемогли діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-