У Слов’янську після реконструкції відкрили два медзаклади

У Слов’янську після реконструкції відкрили два медзаклади

Фото
Укрінформ
У Слов’янську після реконструкції відкрили відремонтовані коштом коштів Люксембурзького Червоного Хреста два заклади охорони здоров’я - жіночу консультацію та вузлову лікарню.

Про це 19 жовтня повідомили в Слов’янській міській раді.

«У Слов’янську відбулися дві приємні події: два заклади охорони здоров’я були відкриті після реконструкції... Капітальний ремонт і оснащення сучасним обладнанням жіночої консультації та комунального лікувально-профілактичного закладу «Вузлова лікарня м.Слов'янська» проводилися коштом коштів Люксембурзького Червоного Хреста», - йдеться у повідомленні.

У Слов’янську відкрили відремонтовану жіночу консультацію та вузлову лікарню / Фото: http://www.slavrada.gov.ua

Зазначено, що завдяки благодійним капітальним вкладенням, об'єктам охорони здоров'я Слов’янська дається друге дихання, а їх матеріально-технічна база виходить на рівень, який відповідає якісно новим європейським умовам.

В урочистих заходах взяли участь міський голова Вадим Лях, Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Україні Вольфганг Мессінгер, представники Люксембурзького Червоного Хреста, проекту GIZ, головні лікарі, журналісти, лікарі, медсестри та обслуговуючий персонал лікарень.

Лях подякував представникам Люксембурзького Червоного Хреста, учасникам проекту GIZ, німецькому уряду за їх допомогу, яка дозволяє втілювати заходи щодо поліпшення умов функціонування закладів охорони здоров'я, вдосконалення надання якісних медичних послуг жителям Слов'янська. 

Читайте також: У Лисичанську відкрили останні три відділення обласної дитячої лікарні

«Немає такого іншого міста в Україні, як Слов'янськ, який був би таким значущим символом опору України агресору. Тому мене дуже радує, що ми можемо зробити свій внесок у поліпшення умов життя жителів цього міста», - зазначив генконсул Федеративної Республіки Німеччина Мессінгер та висловив готовність і надалі всіляко допомагати у роботі з розвитку інфраструктури міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-