В останній день жовтня Лисичанську і ще трьом містам відключать воду

В останній день жовтня Лисичанську і ще трьом містам відключать воду

Укрінформ
Луганське енергетичне об’єднання заявило, що буде змушене 31 жовтня провести знеструмлення Лисичанського водоканалу, що залишить без води склозавод «Пролетарій» в Лисичанську та ще три сусідні населені пункти.

Таке попередження оприлюднено на офіційній сторінці ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» в Facebook.

«31 жовтня Луганське енергетичне об’єднання буде змушене провести знеструмлення Лисичанського водоканалу, що «зачепить» ще й склозавод «Пролетарій». Причиною є заборгованість комунального підприємства за електроенергію, що станом на 1 жовтня вже склала майже 143,5 млн грн. При цьому заборгованість лисичанських водників зростає «семимильними кроками», особливо, починаючи з червня цього року, коли «Лисичанськводоканал» схитрував та замість спроб вирішення проблеми, отримав судове рішення щодо тимчасової заборони для ЛЕО відключати будь-які об’єкти даного водопостачальника», - йдеться в попередженні.

В ЛЕО зазначили, що днями отримали рішення Верховного Суду України, який скасував судові рішення на користь Лисичанськводоканалу щодо тимчасової заборони відключення його об’єктів.

Тож 31 жовтня енергетики відключать електропостачання на всі об’єкти, що заживлені від мереж ЛЕО. Загалом це майже два десятка об’єктів, серед яких насосні станції «Суміщена», заводу гумово-технічних виробів, «Борівська», каналізаційні станції, міські очисні споруди, дільниця ВДО м. Новодружеська і т. ін.

Читайте також: Вертоліт ООС збив над Лисичанськом російський дрон

Таке знеструмлення, за даними ТОВ «ЛЕО», загрожує повним припиненням водопостачання населених пунктів Привілля, Новодружеськ, Малорязанцеве та частково - Лисичанська (окрім центральної частини міста). Зокрема, в Лисичанську без води, напевне, опиняться «район РТІ» та частина міста разом зі склозаводом «Пролетарій».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-