Порошенко відвідав Військово-медичний клінічний центр Західного регіону

Порошенко відвідав Військово-медичний клінічний центр Західного регіону

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки на Львівщину відвідав Військово-медичний клінічний центр Західного регіону та поспілкувався із пораненими військовослужбовцями, які проходять лікування.

Про це повідомляє прес-служба Президента України

Як зазначається, Глава держави ознайомився із роботою відділення відновлювального лікування та оглянув кабінети, де проходять реабілітацію та відновлення пацієнти центру.

"Радий, що наші бійці сповнені сил та оптимізму. Це, за словами лікарів, - головна запорука якнайскорішого відновлення після поранень", - сказав Порошенко.

Президент подякував медичним працівникам, які опікуються бійцями, а героїчним військовим - за самовідданий захист Батьківщини.

Президент відвідав Військово-медичний клінічний центр Західного регіону / Фото: Палінчак Михайло

У прес-службі глави держави поінформували, що Військово-медичний клінічний центр Західного регіону є спеціалізованим, багатопрофільним лікувально-профілактичним та експертним закладом, призначеним для забезпечення чіткої системи організаційних, лікувально-профілактичних, реабілітаційних заходів, спрямованих на зниження захворюваності, збереження та зміцнення здоров'я військовослужбовців, підвищення якості та ефективності медичної допомоги.

Читайте також: Порошенко оглянув нові гуртожитки для військових - це вже не казарми

Як зазначається, одним із завдань ВМКЦ Західного регіону є організація та управління медичним забезпеченням у зоні проведення операції Об'єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, інших видів повсякденної діяльності особового складу військово-медичних закладів в зоні відповідальності.

Від початку антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей у військових лікувальних закладах Західного регіону стаціонарно проліковано 12898 поранених, травмованих та хворих військових, що захищали незалежність нашої держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-