На Херсонщині на одне робоче місце - 5 претендентів

На Херсонщині на одне робоче місце - 5 претендентів

Укрінформ
На Херсонщині на одне вакантне місце наразі претендують 5 безробітних.

Про це повідомив у вівторок Херсонський обласний центр зайнятості.

"Упродовж січня-вересня 2018 року роботодавці області надали до служби зайнятості 21,7 тис. вакансій, що на 7% більше минулорічного показника. В середньому по Херсонській області на 1 жовтня 2018 року на одну вакансію претендувало 5 осіб, які шукали роботу", - йдеться у повідомленні.

За інформацією відомства, у січні-вересні цього року послугами Херсонської обласної служби зайнятості скористалися 23,7 тис. безробітних громадян. Наразі ж послугами служби зайнятості користуються 6,8 тис. зареєстрованих безробітних, з яких більше половини становлять жінки, третину - безробітна молодь віком до 35 років.

Читайте також: На Миколаївщині з початку року працевлаштовано кожного четвертого учасника АТО

Як зазначають в обласному центрі зайнятості, посилаючись на інформацію його директора Євгенія Єрашова, впродовж цього періоду за допомогою служби зайнятості в регіоні були забезпечені роботою 20,1 тис. осіб. 318 безробітних працевлаштовано на створені роботодавцями робочі місця шляхом компенсації фактичних витрат в розмірі єдиного внеску на загальнодержавне соціальне страхування.

Професійне навчання за направленням служби зайнятості з початку 2018 року пройшли 4,3 тис. безробітних, більшість з яких навчались на замовлення роботодавців, а відтак - працевлаштовані. Також були залучені до громадських та інших робіт тимчасового характеру 4 тис. осіб із числа безробітних.

Станом на 1 березня 2018 року, згідно даних Херсонського обласного центру зайнятості, на Херсонщині на одне вакантне робоче місце претендували 14 безробітних осіб, які шукали роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-