Вибухи під Ічнею: у лікарнях досі лишається 91 людина

Вибухи під Ічнею: у лікарнях досі лишається 91 людина

Укрінформ
У медичних закладах міста Прилуки та смт Парафіївка перебуває 90 дорослих і одна дитина, які були евакуйовані у зв`язку з вибухами на 6-му арсеналі Ічнянського району Чернігівської області.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

“У 2 медичних закладах м. Прилуки та смт Парафіївка залишається 91 особа (з них 1 дитина) евакуйованих громадян”, - ідеться в повідомленні.

Крім того, за даними рятувальників, організовано видачу гуманітарної допомоги населенню, зокрема зосереджено 42 тони продуктів харчування, одягу – 8 тон, побутової хімії - 800 кг, засобів особистої гігієни – 500 кг.

Читайте також: На арсеналі в Ічні досі тривають вибухи

У ДСНС також розповіли, що об'єкти життєзабезпечення (електропостачання, стаціонарний телефонний зв'язок, водопостачання та водовідведення) Ічнянського району працюють у штатному режимі, проте, залишаються відключеними від газопостачання 3 тис. 737 абонентів у 8 населених пунктах (м. Ічня, с. Гмирянка, с. Іржавець, с. Гужівка, с. Рожнівка, с. Крупичполе, с. Бурімка, с. Максимівка).

Як повідомлялося, у ніч на 9 жовтня на території військового складу Міністерства оборони в Ічнянському районі Чернігівської області сталася пожежа. Із населених пунктів, що потрапили до зони можливого ураження, було евакуйовано 12 тис. 500 осіб.

На подолання наслідків надзвичайної події уряд виділив 100 млн грн.

За даними Міноборони на 12 годину 14 жовтня на території 6-го арсеналу тривають заходи з ліквідації надзвичайної події та спостерігаються поодинокі вибухи з низькою періодичністю і осередки тління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-