Рада Європи допоможе у професійному навчанні посадовців в ОТГ

Рада Європи допоможе у професійному навчанні посадовців в ОТГ

Децентралізація
Укрінформ
Підписано меморандум про співробітництво між НАДС, Всеукраїнським центром підвищення кваліфікації держслужбовців, Програмою «U-LEAD з Європою» і Центром експертизи реформ місцевого самоврядування РЄ.

Про це повідомляє портал Децентралізація

"Мета співробітництва - об’єднати та посилити зусилля сторін з вдосконалення професійного навчання посадових осіб місцевого самоврядування в Україні з питань управління людськими ресурсами з метою зміцнення організаційної та управлінської спроможності органів місцевого самоврядування ОТГ та забезпечення надання громадянам послуг високої якості", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Рада Європи та її програма «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» буде відігравати лідируючу роль у розробці навчальних програм та матеріалів з управління людськими ресурсами. При цьому будуть враховуватися Інструментарій Ради Європи з управління людськими ресурсами, а також досвід його впровадження у країнах – членах Ради Європи.

Читайте також: Нацслужба здоров’я запускає програму "Безкоштовна діагностика"

Рада Європи надаватиме навчальні матеріали та інструментарій, що пілотується в Україні, і буде консультувати з питань критеріїв відбору компетентних регіональних тренерів, допомагати у їх навчанні та засвідчувати проходження навчань. Відповідно Рада Європи також допомагатиме у проведенні навчальних сесій у органах місцевого самоврядування ОТГ.

Програма "U-LEAD з Європою" фінансується спільно Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонію, Польщею, Німеччиною та Швецією.

Фото: decentralization.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-