Порошенко та прем’єр Болгарії ознайомилися з ходом ремонту траси “Одеса-Рені”

Порошенко та прем’єр Болгарії ознайомилися з ходом ремонту траси “Одеса-Рені”

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко разом з прем’єр-міністром Республіки Болгарія Бойко Борисовим ознайомилися на Одещині з ходом ремонтних робіт траси М-15 Одеса-Рені та будівництва мостового переходу за маршрутом Україна – Румунія – Болгарія – Туреччина.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Президент України та прем’єр-міністр Болгарії наголосили, що будівництво транскордонного міжнародного маршруту, який би з’єднав Україну та Болгарію, відповідає не тільки економічним інтересам обох країн, а й поглибленню міжлюдських контактів між Україною та Болгарією", - йдеться у повідомленні.

Порошенко та Борисов обговорили також перспективи будівництва мостового переходу за маршрутом Україна – Румунія – Болгарія – Туреччина.

Порошенко і прем'єр Болгарії оглянули ділянку відремонтованої дороги «Одеса-Рені» / Фото: Сергій Ляшонок, Укрінформ

Протяжність автомобільної дороги М-15 Одеса - Рені (у напрямку м. Бухарест) становить 289,4 км. У 2016 році відремонтовано та введено в експлуатацію 56,2 км, у 2017 році відремонтовано та введено в експлуатацію 138,8 км.

Читайте також: Порошенко і прем'єр Болгарії оглянуть ділянку відремонтованої дороги «Одеса-Рені»

Згідно з планом дорожньо-ремонтних робіт на 2018 рік, заплановано виконання поточного середнього ремонту на 17 ділянках дороги М-15 Одеса-Рені загальною протяжністю 93,7 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-