Гройсман показав ремонт на трасі, де дорожньої техніки не бачили з 1970 року

Гройсман показав ремонт на трасі, де дорожньої техніки не бачили з 1970 року

Фото
Укрінформ
Капремонт і розширення полотна проводиться на автошляху Житомир - Чернівці, що не бачив дорожньої техніки з 1970 року.

Про це поінформував прем'єр-міністр Володимир Гройсман у Тwitter.

Прем’єр-міністр перебуває в Кам’янці-Подільському з робочою поїздкою / Фото: Владислав Мусієнко, Укрінформ

"Дорога Н-03 "Житомир - Чернівці". Ділянка в Хмельницькій області. Дорожньої техніки тут не бачили з 1970 року. З квітня ми почали капремонт і розширення полотна", - написав Гройсман.

 Він також уточнив, що ці роботи фінансуються за окремою бюджетною програмою.

Читайте також: В Україні запроваджують фотофіксацію порушень на дорогах

Також Гройсман повідомив, що поставив будівельникам вимогу - закладати в проект робіт затверджені норми безпеки руху. "Особливо тут, - підкреслив прем'єр. - До ремонту саме на цій ділянці кількість ДТП сягала сотень на рік".  

Раніше Гройсман заявив, що роботи щодо ремонту доріг цього року будуть наймасштабнішими за всю історію незалежності. За його словами, цьогоріч відновлення українських доріг відбуватиметься за такими напрямками: ремонт доріг, контроль якості, коли неякісний торішній ремонт виконавці будуть переробляти за власні кошти і не будуть допущені до виконання ремонту цього року, а також ваговий контроль.

5 вересня ц.р. уряд затвердив перерозподіл коштів на будівництво та реконструкцію автодоріг державного значення.

За результатами 7 місяців роботи урядом прийнято рішення щодо перерозподілу коштів, передбачених окремими бюджетними програмами. Перерозподіл буде здійснюватися з об’єктів, де за результатами проведених тендерних процедур виникла економія коштів. Ці кошти будуть перерозподілені на інші об’єкти, що потребують додаткового фінансування. Також з переліків виключено об’єкти, які не забезпечені проектною документацією та не готові до реалізації.

У рамках програми «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення» передбачається зменшення видатків у низці областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-