На Київщині підпалили чоловіка

На Київщині підпалили чоловіка

Фото
Укрінформ
Поліція затримала особу, яка на Білоцерківщині живцем підпалила чоловіка.

Про це повідомляє поліція Київської області у Facebook.

“Поліція затримала молодика, який на Білоцерківщині живцем підпалив чоловіка”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на спецлінію 102 звернулися лікарі місцевої центральної лікарні, які повідомили, що до них привезли пацієнта з термічними опіками шиї та рук першого та другого ступеню, який має численні забиття та гематоми.

Слідчо-оперативна група встановила, що до помешкання потерпілого в селі Поправка Білоцерківського району незаконно проникли четверо невідомих чоловіків, обличчя яких були закриті медичними масками. Нападники схопили господаря і почали його жорстоко бити, вимагаючи від нього зізнання у вчиненні крадіжки.

Читайте також: Поліція Києва розслідує напад на журналістку

Після того, як потерпілий заперечив свою причетність до цієї крадіжки, один із нападників облив його запалювальною сумішшю, яку приніс із собою, та підпалив її. Після цього потерпілий також не визнав своєї вини. Нападники загасили вогонь на чоловікові та втекли з місця події.

Було встановлено, що до скоєння злочину може бути причетний 26-річний місцевий житель, який ніде не працює. Зловмисника було затримано за гарячим слідом та в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі він перебуває в слідчому ізоляторі до обрання йому міри запобіжного заходу судом. Інші нападники встановленні, поліцейські працюють над їх затриманням.

За фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 127 (Катування) та ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-