У Запоріжжі учень розпилив газ із балончика у шкільній їдальні

У Запоріжжі учень розпилив газ із балончика у шкільній їдальні

Укрінформ
У Хортицькому районі Запоріжжя учень розпилив у шкільній їдальні газ із балончика.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"26 вересня до Хортицького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що один з учнів школи по вулиці Воронезькій в місті Запоріжжя розпилив у їдальні газ з балончика. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські. Правоохоронці встановили особу правопорушника, з ним на даний час проводиться профілактична бесіда", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Масове отруєння у Миколаєві: поліція знайшла, хто розпилив газ у школі

Поліцейські також поінформували про те, що у школі Бердянська неповнолітній погрожував дітям зброєю, вимагаючи гроші. Правоохоронці встановили усіх учасників конфліктної ситуації. Стартовий пістолет, що був в учня, буде направлено для проведення експертизи до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Наразі працівники ювенальної превенції з'ясовують всі обставини подій, спілкуються з батьками, неповнолітніми та директором навчального закладу.

За обома фактами після проведення повної та всебічної перевірки правоохоронцями буде прийнято рішення стосовно всіх учасників подій згідно з чинним законодавством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-