Масове отруєння у Миколаєві: поліція знайшла, хто розпилив газ у школі

Масове отруєння у Миколаєві: поліція знайшла, хто розпилив газ у школі

Відео
Укрінформ
Поліція встановила особу та повідомила про підозру хулігану, через дії якого отруїлися учні миколаївської школи.

Про це повідомили в Заводському відділі поліції ГУНП у Миколаївській області, йдеться на сайті Національної поліції.

"Співробітники ювенальної превенції Заводського відділу поліції з’ясували, що до інциденту, який мав місце 21 травня у миколаївській загальноосвітній школі № 6, причетний 16-річний юнак. Хлопець зізнався, що розпилив у приміщенні вбиральні навчального закладу перцевий балончик не навмисно, а через власну необережність", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підліток був опитаний у присутності члена родини. Він пояснив, що носив із собою балончик для самооборони, а розпилив його у школі випадково, через власну необережність.

Читайте також: Під Житомиром двоє підлітків загинули від отруєння невідомою речовиною

Слідчі Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочали розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 296 КК України «Хуліганство». За узгодженням з прокуратурою неповнолітньому повідомлено про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення.

Досудове слідство триває.

Як повідомляв Укрінформ, 21 травня 36 учнів загальноосвітньої школи № 6 у м. Миколаєві були госпіталізовані до медичного закладу з діагнозом гостре отруєння невідомою речовиною середньої тяжкості. Діти скаржились на першіння в горлі, сльозоточивість очей та головний біль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-