Напад на Михайлика: в Одесу вилетіла посилена група силовиків

Напад на Михайлика: в Одесу вилетіла посилена група силовиків

Укрінформ
В Одесу, де стався черговий напад на активістів, вилетіла посилена група правоохоронців.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook генпрокурор Юрій Луценко. 

"У зв'язку з черговим нападом на активістів в Одесі провів нараду з міністром внутрішніх справ А.Аваковим. Сьогодні посилена група правоохоронців з Києва вилетіла до Одеси", - написав Луценко.

Він також повідомив, що ситуацію в області, в тому числі із нападами на активістів, буде проаналізовано на спільній координаційній раді правоохоронних органів у першій декаді жовтня.

Читайте також: Напад на Михайлика: у поліції відповіли на закиди соцмереж

Як повідомлялося, 22 вересня в Одесі стріляли в громадського діяча, голову міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ст. 15 та ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Для розслідування нападу на Михайлика створено посилену слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли співробітники СБУ.

Слідство розглядає кілька версій нападу - від побутової до тих, які можуть бути пов'язані з громадською діяльністю Михайлика.

Стан пораненого Михайлика на ранок неділі стабілізувався, йому надано охорону.

23 вересня в Одесі близько сотні людей вийшли на протест, вимагаючи від правоохоронців розслідувати напад на Михайлика.

Посольство США в Україні у понеділок, 24 вересня, заявило, що глибоко занепокоєне нападом на Михайлика, і закликало до швидкого, прозорого та ретельного розслідування справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-