Водія, який збив у Миколаєві дитину, відпустили під домашній арешт

Водія, який збив у Миколаєві дитину, відпустили під домашній арешт

Укрінформ
Водію авто RENAULT LOGAN, який збив на пішохідному переході в Миколаєві 8-річну дитину і втік, обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

"Водія автомобіля RENAULT LOGAN, який 17 вересня збив на пішохідному переході 8-річну дитину і втік з місця пригоди, 21 вересня 2018 року затримано. Ним виявився 25-річний житель м. Миколаєва. Зважаючи на тяжкість наслідків злочину, слідчим із процесуальним керівником погоджено клопотання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу – тримання під вартою терміном на 60 діб. Проте Заводський райсуд Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період з 19.00 год. до 07.00 год", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що водій, рухаючись по вулиці Кузнецькій, на пішохідному переході скоїв наїзд на 8-річного хлопчика та одразу залишив місце пригоди. Внаслідок автопригоди дитину з травмами госпіталізовано до лікарні в тяжкому стані.

Читайте також: Смертельна ДТП на Дорогожичах: слідчі закінчили розслідування

Відповідаючи на запитання слідчого, чому він залишив місце пригоди та не надав допомогу потерпілому, підозрюваний пояснив, що злякався відповідальності. Однак, побачивши у засобах масової інформації повідомлення про те, що поліцейські його розшукують, вирішив повернутись додому та піти в поліцію.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 1 ст. 135 КК України (залишення в небезпеці).

Зазначена подія викликала широкий резонанс у Миколаєві. Водія розшукувала як поліція, так і небайдужі громадяни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-