Реформування Укрпошти: у Чернігові діалог з чиновниками переріс у мітинг

Реформування Укрпошти: у Чернігові діалог з чиновниками переріс у мітинг

Фото
Укрінформ
У Чернігові близько 150 жителів сільської місцевості, поштарів та активістів блокують розширене засідання робочої групи з вивчення та розв'язання питань щодо реформування об’єктів поштового зв’язку філії “Укрпошта”.

Діалог з чиновниками переріс у бурхливий мітинг, повідомляє з місця події кореспондент Укрінформу. 

“Ми зібрали 25 тисяч підписів проти реформи.  Вимагаємо від  присутнього на засіданні гендиректор Укрпошти Ігоря Смілянського звернутися до Верховної Ради і уряду з проханням залишити в селах стаціонарні поштові відділення, а в разі необхідності дотувати роботу цих підприємств”, - зачитав вимогу мітингувальників представник Радикальної партії, яка є організатором акції протесту. 

Наразі засідання робочої групи неможливе. Мітингувальники погрожують не випустити Смілянського із зали до розв'язання питання. 

Читайте також: Укрпошта підняла ціни на доставку листів майже удвічі

Як повідомляв Укрінформ, три місяці на Чернігівщині триває пілотний експеримент Укрпошти "Сільське відділення". Його суть полягає у заміні стаціонарних поштових відділень на пересувні у селах, де проживає менш як 2000 людей. Для реалізації реформи в області Укрпошта скоротила значну кількість місцевих листонош, придбала легкові автомобілі із новим персоналом, відправивши їх обслуговувати сільське населення.

Експеримент з пересувними сільськими поштовими відділеннями на Чернігівщині сприйняли ворожо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-