Громадам пропонують узяти участь у проекті

Громадам пропонують узяти участь у проекті "Е-Рішення для громад"

Децентралізація
Укрінформ
Центр розвитку інновацій за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" оголошують конкурс для об'єднаних територіальних громад та міст обласного значення на участь у проекті "Е-Рішення для громад".

Про це повідомляє портал "Децентралізація".

"Мета проекту - поліпшити якість управлінських рішень, посилити фінансову спроможність та інвестиційний потенціал громад. Основні завдання проекту: підвищити обізнаність  щодо прийняття управлінських рішень на основі актуальних даних та прогнозів; забезпечити громади ІТ-рішеннями для обліку громадян, нерухомості та іншого майна; надати консультаційно-технічну підтримку щодо використання / вдосконалення ІТ-рішень, демографічних, економічних, бюджетних прогнозів, управління нерухомістю тощо", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Золотниківська ОТГ робить ставку на соціальне підприємництво

Зазначається, що за результатами проекту громади-учасниці зможуть збільшити доходи до місцевих бюджетів, зокрема від місцевих активів; підвищити раціональне використання та планування земельних ресурсів; поліпшити якість управлінських рішень, раціональніше обирати пріоритети, розробляти стратегії; ефективніше планувати проекти розвитку та долучати кошти Державного бюджету, донорів; підвищити успішність комунікації з потенційними інвесторами; збільшити рівень довіри у громаді між громадськістю, бізнесом і владою.

Для участі у конкурсному відборі на участь у проекті необхідно заповнити Анкету.

Заявки можна подавати до 30 вересня включно. До кінця жовтня 2018 команда експертів ЦРІ та U-LEAD відбере громади-учасниці проекту. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-