Аброськін приїхав до селян, які перекрили міжнародну трасу

Аброськін приїхав до селян, які перекрили міжнародну трасу

Укрінформ
Автомобільний шлях міжнародного значення M-12 (Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам'янка) жителі села Суботці перекрили та вимагають від поліції активніше шукати зниклу 24 серпня 17-річну Діану Хріненко.

До населеного пункту сьогодні приїхав перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін, повідомила кореспонденту Укрінформу мама зниклої Олена Хріненко.

"Не можу сказати до котрої години акція триватиме, бо її влаштовують люди. В них також є діти, вони за них бояться. Слідство на сьогодні, можливо, і має якісь версії, але ніякої інформації мені не надають. Кажуть те, що я маю знати, але більше – таємниця слідства. Співмешканці мого села активно вимагають, щоб це розслідування не було закрито та розслідувалось. Я бачу, що вони працюють, бачу що допомагають, але результатів немає", - повідомила Хріненко.

Вона також повідомила, що сьогодні вранці зустрілася з Аброськіним.

"Приїхав Аброськін. Щойно з ним спілкувалася в Суботівській сільській раді. Каже, що найбільші сили затрачені на пошук моєї доньки. Але я результату не бачу", - сказала Хріненко.

Читайте також: Аброськін взяв під контроль розшук зниклої на Кіровоградщині неповнолітньої

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня на території села Суботці пішла на святкування Дня Незалежності України та не повернулася додому 17-річна жителька населеного пункту Діана Хріненко. На місці де зникла дівчина було знайдено її мобільний телефон та срібний ланцюжок, який ймовірно належав викрадачам дівчини.

Фото: Олена Шворак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-