Аброськін взяв під контроль розшук зниклої на Кіровоградщині неповнолітньої

Аброськін взяв під контроль розшук зниклої на Кіровоградщині неповнолітньої

Фото
Укрінформ
Перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін прибув в с. Суботці Знам’янського району Кіровоградської області та побував на місці, де ймовірно зникла 17-річнна Діана Хріненко. Він також зустрівся з її матірю.

Про це Аброськін написав в соцмережі Facebook. 

“Сьогодні більшу частину свого робочого дня провів в селі Суботці Знаменського району Кіровоградської області, де в ніч з 24 на 25 серпня 2018 року, не дійшовши додому 600 метрів, зникла дівчина, 2001 р.н. Вже шосту добу працівники поліції та Нацгвардії прочісують місцевість, але до цього часу дитина не знайдена ані живою, ані мертвою. Разом з керівником поліції Кіровоградщини Романом Козьяковим зустрілися з матір’ю дівчини, якій я розповів про заходи, що ми проводимо, завірив її, що активні пошукові дії ми будемо продовжувати весь час, поки не буде знайдена дівчина й затриманий зловмисник, але потрібна допомога та співпраця з поліцією мешканців селища, потрібно зайти й обслідувати кожне подвір’я”, - підкреслив Аброськін. 

За його словами, в селі проживає більше трьох тисяч громадян. Дівчина вночі поверталася додому з місцевої дискотеки, по дорозі розмовляла по телефону. Її знайомий співрозмовник каже, що розмова перервалася, потім він почув її крик та страшні слова: «Я стікаю кров’ю, зателефонуй батькам, я поряд».

При виклику поліцією було встановлено місце нападу на дівчину, також виявлено її телефон. Огляд місця нападу вказує на скоєння відносно дівчинки тяжкого злочину. 

Як зазначив під час брифінгу у Кропивницькому т.в.о. заступника начальника ГУНП в Кіровоградській області Олексій Ніколаєв, наразі проводяться експертизи щодо знайденої на місці ймовірного зникнення дівчини крові, а також встановлюється, чи міг належати викрадачам дівчини загублений на місці ланцюжок. 

“Експертизи будуть проведені в найкоротші терміни”, - повідомив Ніколаєв. 

Читайте також: Самогубство молоді у Дніпрі дуже схоже на ритуальне - психотерапевт

За інформацією речниці поліції Кіровоградщини Віталіни Бевзенко, оприлюднена у ЗМІ інформація щодо затриманих поліцією підозрюваних у викрадені дівчини неправдива. 

“Поліція повністю спростовує інформацію про затримання особи причетної до викрадення дівчини”, - повідомила Бевзенко.

Нагадаємо, 24 серпня в с. Суботці на Кіровоградщині безвісти зникла 17-річна Діана Хріненко. На місці, де зникла дівчина, було знайдено її мобільний телефон та срібний ланцюжок. До пошуку дівчини долучилися жителі населеного пункту, рятувальники, поліція та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-