Москаль просить Київ розблокувати ремонт доріг на Закарпатті

Москаль просить Київ розблокувати ремонт доріг на Закарпатті

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА направив звернення до Прем’єр-міністра, в Міністерство інфраструктури та в Укрзалізницю з проханням вжити термінових заходів для розблокування руху залізничних вагонів із матеріалами, необхідними для виробництва асфальту.

Про це він заявив на своєму офіційному сайті.

“Голова ОДА направив звернення до Прем’єр-міністра України, в Міністерство інфраструктури та в Укрзалізницю з проханням вжити термінових заходів для розблокування руху залізничних вагонів із матеріалами, необхідними для виробництва асфальту,” - йдеться в повідомленні.

Як інформують в ОДА, на Закарпатті знову закінчуються витратні матеріали, необхідні для виробництва асфальту й подальшого ремонту автодоріг.

“На сьогодні на різних залізничних станціях протягом уже трьох тижнів застрягли 45 вагонів зі щебенем, призначеним для Закарпаття, а саме: на станції «Здолбунів» – 8 вагонів, на станції «Сарни» – 11 вагонів, на станції «Львів» – 5 вагонів, на станції «Рівне» – 16 вагонів, на станції «Томашгород» – 5 вагонів.”, - інформують у Москаля і зазначають, що відправником вагонів є ТОВ «НСК Альянс», отримувачем – ТОВ «МЕГО ЛТД».

Читайте також: Закарпатська ОДА хоче судитися з Держказначейством і Кабміном

Раніше схожа ситуація із доставкою сипучих матеріалів на Закарпатті вже виникала - у липні, коли Укрзалізниця заборонила відправляти криті вагони, напіввагони, цементовози і всі види вантажних вагонів, які можна використовувати для перевезення щебеню та інших сипучих матеріалів для виготовлення асфальту. Тоді Москаль заявляв, що усі асфальтні заводи області знаходяться “на межі зупинки”. Втім, постачання щебеню та сипучих матеріалів було відновлено за кілька тижнів і колапсу з ремонтом доріг не виникло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-