150 громад отримають допомогу у створенні та модернізації ЦНАП

150 громад отримають допомогу у створенні та модернізації ЦНАП

Децентралізація
Укрінформ
Завершився прийом заявок на участь у другому раунді Фази впровадження напряму з покращення якості надання адмінпослуг Програми "U-LEAD з Європою". Надійшли 157 заявок від громад та малих міст з усіх областей України. 

Про це повідомляє портал «Децентралізація».

«Найпопулярнішим видом допомоги є програмне забезпечення - 93% аплікантів відмічають потребу в цій сфері, 85% потребують комп'ютерної техніки, 83% - меблів. За дизайн-проектом майбутнього ЦНАП звернулись 62% громад», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 22 громади подали заявки на систему електронного управління чергою, на мобільний ЦНАП у раунді 2 претендують 14 громад.

Найактивнішими областями у подачі заявок на другий раунд стали Черкаська (16 заявок), Дніпропетровська та Донецька області (13 заявок у кожній). Найменше заявок надійшло з Одеської (1 заявка) та Тернопільської (2 заявки) областей.

Читайте також: Меморандум про співробітництво підписали асоціації ОТГ у Рівному

До 31 вересня експертна комісія  у складі представників Мінрегіону, МЕРТ та експертів Програми оцінюватиме заявки та відбере до 150 громад. Далі експерти Програми відвідають всі відібрані громади та розроблять для спроможних громад Технічні Завдання зі створення та модернізації ЦНАП. 

Інфографіка: facebook.com/ULEADwithEurope

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-