В Одесі горіла СТО, під час гасіння постраждали четверо рятувальників

В Одесі горіла СТО, під час гасіння постраждали четверо рятувальників

Фото, відео
Укрінформ
У Одесі напередодні ввечері рятувальники ліквідували пожежу на станції технічного обслуговування на вул. Дальницька, під час гасіння постраждали четверо співробітників ДСНС.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

"3 вересня о 20:57 до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на вул. Дальницька сталось займання у складському приміщенні станції технічного обслуговування. До місця виклику були негайно спрямовані пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику", - йдеться у повідомленні.

Після прибуття на місце пожежі перших підрозділів о 21:03 було встановлено займання мастильних матеріалів та невідомих речовин у складі на першому та другому поверхах. Постійно виникали вибухи невідомого походження. Внаслідок інтенсивного горіння о 21:19 сталось обрушення даху, і пожежа розповсюдилась на площу 150 кв м.

"Під час падіння елементів конструкцій даху і гасіння пожежі 4 вогнеборці отримали травми та бригадою швидкої медичної допомоги з різного ступеня ушкодженнями доставлені до лікувальних закладів", - зхазначили в ДСНС.

Читайте також: У Кривому Розі стався витік хлору, під загрозою забруднення - майже 100 гектарів

Рятувальники о 21:50 пожежу локалізували на площі 200 кв м. та о 22:24 ліквідували.

По місцю виклику були залучені допоміжні служби, аварійні бригади, національна поліція, служба медицини катастроф. Від ДСНС залучалось 62 чоловіка особового складу та 14 одиниць основної та спеціальної техніки. Причина пожежі встановлюється.

В Одесі горіла СТО

Фото: ДСНС

Відео: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-