У прифронтовій Красногорівці відкрили молодіжний центр

У прифронтовій Красногорівці відкрили молодіжний центр "Надія"

Фото
Укрінформ
У місті Красногорівка Мар’їнського району Донеччини, що поблизу лінії зіткнення, відкрився новий молодіжний центр «Надія».

Про це повідомили в департаменті сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

«В місті Красногорівка урочисто відкрили Молодіжний центр «Надія». Це вже другий молодіжний центр, який відкрито у Мар’їнському районі, в населеному пункті поблизу лінії зіткнення», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що цей молодіжний центр відкрили в рамках реалізації проекту «Гідна країна для гідних людей».

Читайте також: В Києві відбудеться громадська акція в форматі квесту "Намалюй життя в любові"

Кошти на створення молодіжного центру, а саме виконання ремонтних робіт приміщення та фасаду, придбання меблів та благоустрій були виділені з обласного та районного бюджетів.

Центр створений на базі дитячого навчального закладу «Золота рибка», який розташований в центрі Красногорівки. Поруч знаходиться школа мистецтв, загальноосвітня школа №2, спортивний майданчик зі штучним покриттям та спортивний майданчик з тренажерним обладнанням. У молодіжному центрі створені різноманітні майданчики: робота із дітьми та молоддю з фізичними обмеженнями, відкритий простір для проектної роботи, творча майстерня для мистецького розвитку, вуличний простір для відпочинку.

Відтепер активна молодь м.Красногорівки зможе втілювати свої ідеї та креативні задуми у життя, цікаво і змістовно проводити час з друзями та розвивати свій творчий потенціал, підкреслили в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-