В Києві відбудеться громадська акція в форматі квесту

В Києві відбудеться громадська акція в форматі квесту "Намалюй життя в любові"

Укрінформ

17 серпня в Голосіївському парку імені Максима Рильського в Києві відбудеться громадська акція в форматі квесту "Намалюй життя в любові".

На акції будуть присутні відомі громадські діячі: такі як Слава Займак (відомий український художник), Олеся Тарасенко - засновник LuckyUkraine, Чемпіон Світу з дзюдо Георгій Зантарая 

Проведення громадської акції з масової ліквідації реклами інтернет-адрес з продажу наркотичних засобів, що розташовані на будівлях та в публічних місцях Голосіївсько району.

До участі в акції запрошуються громадські організації, молодіжні об’єднання, активні мешканці району, столиці, представники ЗМІ та всі, хто підтримуе здоровий спосіб життя та кому не байдужа проблема смертності молоді від наркотиків. 

Під час акції, в форматі квеста, команди волонтерів озброються фарбою і зафарбують смертельну рекламу яскравими малюнками з написами «ЖИТТЯ в ЛЮБОВІ ». Рух за життя без наркотиків , за здоровий спосіб життя об’єднає всіх небайдужих і просуватиметься до інших районів, охоплюючи все місто акціями «Намалюй ЖИТТЯ в ЛЮБОВІ». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-