Понад 120 метрів: над Авдіївкою підняли в небо найбільший Прапор України

Понад 120 метрів: над Авдіївкою підняли в небо найбільший Прапор України

Фото
Укрінформ
У День Державного Прапора України в районі проведення ООС у небо над Авдіївкою піднявся найбільший в Україні Державний Прапор.

Про це йдеться у повідомленні ООС.

«Прапор пошила Ангеліна Шостак із Бахмута, яка вже три роки поспіль шиє прапори і дарує їх справжнім патріотам України. Його площа складає 120 метрів квадратних», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ініціаторами акції виступили патріоти з тимчасового окупованих територій Донецької області. Вони зібрали частину коштів на виготовлення прапора, для купівлі кульок і гелію. Акцію підтримали багато людей в Україні, передусім у Донецькій області, а також військовослужбовці, які взяли участь в проведенні заходу.

Поінформовано, що Державний Прапор відпустили у небо під час виконання Гімну України.

«Величезний державний символ нашої Батьківщини стрімко піднявся у небо і впевнено поплив у бік Донецького аеропорту, з метою нагадати усім мешканцям окупованих територій: Україна пам'ятає про вас», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Ризі та Вільнюсі пройшли урочистості з нагоди Дня Прапора України

Зазначається, що «на завершення акції генерал-майор Олександр Голоднюк вручив дипломи від наглядової ради «Книги рекордів України» за встановлення рекорду з виготовлення найбільшого прапора в Україні Ангеліні Шостак, Владу Бороді та іншим учасникам акції».

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-