У Маріуполі вшанували пам’ять поліцейських, які загинули на службі

У Маріуполі вшанували пам’ять поліцейських, які загинули на службі

Фото
Укрінформ
У Маріуполі відбувся мітинг-реквієм, присвячений Дню пам’яті працівників внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Про це у середу повідомили в поліції Донецької області.

«Сьогодні, 22 серпня, у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області відбувся мітинг-реквієм, присвячений Дню пам’яті працівників внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що розділити свою скорботу з поліцейськими у Маріуполь приїхали їх матері, дружини та діти загиблих правоохоронців.

На честь загиблих відбувся почесний салют, присутні вшанували пам'ять мужніх офіцерів хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної стели.

Рідні поділилися спогадами про своїх синів та чоловіків, які не повернулися до них, бо залишились вірними обов’язку до останнього подиху.

Співчуття та вдячність за подвиг від імені жителів регіону висловили радник голови Донецької облдержадміністрації Микола Трофименко, керівник Служби безпеки України Роман Боднар, прокурор Донецької області Євген Бондаренко, керівники військової частини 3057 Національної гвардії Сергій Совицький, Донецького прикордонного загону Анатолій Коцюрба, та представник Маріупольської міськради Григорій Березун.

У Маріуполі вшанували пам’ять поліцейських, які загинули на службі / Фото поліції Донеччини

Урочистий захід завершився молебнем у пам'ять про полеглих правоохоронців.

Читайте також: На Київщині вшанували загиблих за роки незалежності правоохоронців

У поліції нагадали, що за часи незалежності України в Донецькій області загинули 79 правоохоронців. Найбільших втрат Донеччина зазнала за останні чотири роки неоголошеної війни: 17 поліцейських поклали життя, захищаючи мирних жителів від терористів. Без батька залишилися 14 неповнолітніх дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-