Закарпатський “фермер” виростив марихуани на майже 39 мільйонів

Закарпатський “фермер” виростив марихуани на майже 39 мільйонів

Фото, відео
Укрінформ
На орендованій фермерській ділянці у Закарпатській області виявлено посіви канабісу, а також підготовлену до розфасування й запаковану марихуану на близько 39 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Працівники поліції Закарпатської області провели обшук і вилучили з орендованої фермерської території та належних до неї приміщень посіви канабісу, а також підготованої до розфасування та запакованої марихуани. За попередньою оцінкою, вартість вилученого становить близько 39 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні

Як розповіли у поліції, 16 серпня було отримано оперативну інформацію про те, що на одній із земельних ділянок між селами Розівка та Холмок можлива наявність наркотичних речовин. На зазначеній території площею близько гектара, яка здавалася в оренду, поліцейські виявили спеціально облаштовані крапельною системою поливу ділянки з кущами марихуани. Крім того, у кількох занедбаних господарських приміщеннях виявлені стебла коноплі, яка готувалася для розфасування, а також суха наркотична речовина, розфасована у спеціальні пакети та скляні банки для консервування. Під час обшуку вилучено 130 кілограмів висушеної марихуани та 123 стебла завдовжки від 80 сантиметрів до 2,2 метра.

Територія була замаскована під господарське угіддя і охоронялася собаками. Павоохоронці також виявили кілька камер відеоспостереження.

Особу власника фермерського господарства встановили - це 51-річний житель Ужгородського району. Його затримано, вирішується питання щодо оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Прокуратура займеться підполковником, який носив наркотики вя’зням Одеського СІЗО

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 310 Кримінального кодексу України (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Слідство у справі триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-