Прокуратура займеться підполковником, який носив наркотики вя’зням Одеського СІЗО

Прокуратура займеться підполковником, який носив наркотики вя’зням Одеського СІЗО

Укрінформ
Правову оцінку діям підполковника внутрішньої служби, який намагався пронести велику кількість наркотиків у режимну зону Одеського СІЗО, надаватиме прокуратура. 

Про це в коментарі Укрінформу повідомив прес-секретар заступника міністра юстиції Юрій Маслак.

«Прокуратура проводитиме своє розслідування і надаватиме правову оцінку цього факту. Вона вже визначатиме та інкримінуватиме вид злочину», - повідомив Маслак.

Він додав, що факт спроби пронесення заборонених речей на територію установи підполковником внутрішньої служби зареєстровано в Книзі обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події ( КОЗіП ) Одеського слідчого ізолятору та Малиновським відділом поліції в м. Одесі ГУНП України в Одеській області в Журналі єдиного обліку (ЖЄО).

За його словами, за цим фактом також проводиться службова перевірка.

«О 14 годині він (підполковник - ред.) разом із працівниками прокуратури залишив межі установи. До 14.00 у нього брали пояснення, а яка його подальша доля, не знаю. Але на роботу він вже точно не виходитиме», - повідомив Маслак.

Читайте також: В Одеському СІЗО затримали підполковника, який проносив наркотики в'язням

Як повідомлялося, раніше у Facebook виконувач обов'язків начальника Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України Володимир Мелюхов зазначив, що підполковник внутрішньої служби намагався пронести до режимної зони Одеської установи відбування покарань №21 велику кількість наркотичних речовин, проте був затриманий оперативниками Одеського СІЗО.

Фото: Володимир Мелюхов, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-