На Чернігівщині стартував Всеукраїнський табір

На Чернігівщині стартував Всеукраїнський табір "Яструб - 2018"

Укрінформ
У селі Єньків Чернігівського району у п’ятницю розпочав свою роботу Всеукраїнський табір "Яструб-2018", учасники якого отримають навички керування квадрокоптером, ведення аеророзвідки, виживання в дикій природі, орієнтації на місцевості.

Про це повідомив департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

"Сьогодні в селі Єньків Чернігівського району стартував Всеукраїнський табір, спрямований на збільшення чисельності молоді, що готова до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, "Яструб-2018". Протягом трьох днів учасники заходу отримають навики з керування квадрокоптером, ознайомляться з головними методами аеророзвідки, набудуть досвіду виживання в дикій природі та орієнтування на місцевості, засвоять основи дисципліни, субординації, стратегії, тактики та іншого", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Черкасах пройде прем'єрний спортивний фестивальповідомив

Як пояснив кореспондентові Укрінформу заступник директора департаменту В’ячеслав Голуб, табір проводить громадська організація "Спілка ветеранів війни з Росією" за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Основи військових спеціальностей у ньому вивчатимуть 50 молодих людей з усіх регіонів України, переважно, студенти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-