У Черкасах пройде прем'єрний спортивний фестиваль

У Черкасах пройде прем'єрний спортивний фестиваль

Укрінформ
23-24 серпня в обласному центрі уперше пройде Черкаський спортивний фестиваль. 

Фестиваль відбудеться в рамках унікальної акції НОК "Олімпійський урок", повідомили Укрінформу у прес-службі комітету. 

"Розпочнеться захід 23 серпня на Центральному стадіоні. Тут спробують встановити рекорд з найтривалішої гри в футбол, яку не припинятимуть 24 години. До рекорду зможуть долучитися всі охочі жителі міста", - зазначається у повідомленні.

Наступного дня фестиваль продовжиться ще на двох майданчиках міста - центральному пляжі "Казбетський" та Долині троянд. Черкащани та гості міста зможуть долучитися до "Олімпійських уроків", майстер-класів, квестів та конкурсів, виступів представників різних видів спорту - веслування, стрільби з лука, фехтування, кульової стрільби, велоспорту, триатлону.  Відбуватимуться змагання з гирьового спорту, майстер-класи від відомих спортсменів тощо. 

Крім того, відбудеться турнір з футзалу "Патріот", пройдуть дитячі велоперегони "Кіндери", майстер-класи з боксу, вільної боротьби, греко-римської боротьби, дзюдо, кікбоксингу, тхеквондо, стрітболу, футзалу, змагання з армреслінгу, шахів та шашок, майстер-класи зі спортивних і народних танців, баскетбольні батли, фінал Кубка міста з хокею на траві, показові виступи юних моряків, дитячі змагання "Веселі старти" та  всеукраїнський турнір імені Сергія Амброса з командних боїв.

Читайте також: Юнацькі Олімпійські ігри-2018 вперше в історії відкриються не на стадіоні

Завершиться фестиваль фіксацією рекорду України з найтривалішого футбольного матчу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-