Лідер одеського

Лідер одеського "Автомайдану" каже, що охорону зняли, хоча нападників не знайшли

Укрінформ
Лідер одеського "Автомайдану" Віталій Устименко заявляє, що одеська поліція зняла з нього охорону, хоча жодного з нападників не знайшли й не притягнули до відповідальності.

Про це Устименко повідомив у Facebook.

"З мене офіційно зняли державну охорону. Логіка Національної поліції України в Одесі в тому, що поки немає жодного, найменшого результату "розслідування" останнього нападу на мене (як і всіх попередніх), то варто знімати держохорону", - зазначив Устименко.

Як повідомлялося, 5 червня двоє зловмисників напали на громадського діяча і члена Ради громадського контролю НАБУ Устименка біля входу до редакції державного "Громадського телебачення". Йому розбили голову, нанесли рублену рану лівої скроні й завдали кілька колото-різаних ран.

За словами Устименка, один із нападників хотів завдати удару по нирках, коли він вийшов з воріт будівлі "Громадського телебачення", де вів передачу "Тема дня".

Читайте також: Лідер одеського Руху заявляє, що на нього вже тричі нападали

Після нападу Устименка госпіталізували й надали йому держохорону.

За фактом нападу на громадського діяча відкрито кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство" (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115) Кримінального кодексу України. Слідство веде Слідче управління Головного управління Нацполіції в Одеській області, але злочинців не знешкоджено.

Фото: Віталій Устименко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-