Жінці, яка кинула дитину помирати після побиття батьком, оголосили підозру

Жінці, яка кинула дитину помирати після побиття батьком, оголосили підозру

Укрінформ
Прокуратура Сумщини у п’ятницю оголосила підозру 24-річній жінці, яка залишила свою 4-річну дитину помирати після того, як дівчинку побив батько.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко.

„Йдеться про трагедію, що сталася 13 липня в селі Кальченки Білопільського району. Тоді батько за відмову доньки їсти схопив дволітрову пластикову пляшку, яка була наповнена водою, та завдав нею два удари по голові 4-річній дитини, а потім ще й кулаком ударив по голові. Після чого він поклав дитину на ліжко. Наступного дня дівчинка померла. Згідно з висновком медиків, дитина отримала травму головного мозку, безпосередньою причиною смерті є механічна асфіксія харчовими масами. Все це відбувалося на очах у матері дитини, яка не перешкоджала побиттю дитини, а також не викликала медиків”, - поінформувала Науменко.

Дії підозрюваної кваліфіковано за ч. 3 ст. 135 (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження, що спричинило її смерть) КК України.

Читайте також: Мін'юст запустив інформкампанію #СтопБулінг

Як повідомлялося, батько загиблої дівчинки за підозрою в умисному побитті та залишенні в небезпеці дитини чекає на вирок суду в СІЗО.

Окрім того, триває слідство за фактом неналежного виконання своїх службових обов’язків співробітниками органів та служб, які опікуються захистом прав дитини.

Фото: regionews.sumy.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-