У Краматорську воду подають за графіком тільки вранці та ввечері

У Краматорську воду подають за графіком тільки вранці та ввечері

Укрінформ
У Краматорську внаслідок скорочення подання води комунальним підприємством "Компанія "Вода Донбасу" місту вода споживачам подається за графіком тільки вранці та ввечері.

Про це 9 серпня повідомили в адміністрації КПП "Краматорський водоканал".

"Внаслідок скорочення подання води КП "Компанія "Вода Донбасу" фільтрувальна станція продовжує працювати за графіком: 05.00-10.00, 17.00-22.00", йдеться у повідомленні.

Відзначено, що у зв'язку з цим сьогодні, 9 серпня з 17.00 роботу фільтрувальної станції буде відновлено до 22.00.

Адміністрація КП "Краматорський водоканал" принесла вибачення за тимчасові незручності, попросила зробити тимчасовий запас питної води, а також оплатити борги та поточні платежі.

Вказано, що міською адміністрацією вживаються усі можливі заходи щодо вирішення питання стабілізації водопостачання міста.

Читайте також: Водоканалу Краматорська дозволили купити хлор за спрощеною процедурою

Інформацію про режим роботи фільтрувальної станції у Краматорську і графік подання води буде повідомлено додатково, констатували у міськводоканалі.

Як повідомлялося, 7 серпня КП "Компанія "Вода Донбасу" скоротило подання технічної води на 15 % на фільтрувальну станцію м. Краматорська у зв'язку з неоплатою за послуги водопостачання, внаслідок чого скорочено подання води на райони і селища міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-