Водоканалу Краматорська дозволили купити хлор за спрощеною процедурою

Водоканалу Краматорська дозволили купити хлор за спрощеною процедурою

Укрінформ
Краматорськ не залишиться без рідкого хлору, комісія з надзвичайних ситуацій дозволила водоканалу Краматорська одноразово закупити хлор до завершення процедури публічних закупівель.

питання щодо його поставки для збереження безперебійного водопостачання у місті буде вирішено.

Про це йшлося 3 серпня на позачерговому засіданні міської комісії з надзвичайних ситуацій, повідомляє прес-служба Краматорської міськради.

«Краматорськ не залишиться без рідкого хлору... На даний час необхідної сировини вистачить приблизно на місяць. Але у зв'язку з тим, що ціна на хлор у виробника значно зросла, то цей факт, згідно чинного законодавства, потребує проведення нової процедури публічних закупівель», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Краматорську запасів хлору приблизно на місяць

Зазначено, що за попередніми розрахунками, цей термін може скласти до двох місяців, що автоматично ставить під загрозу водопостачання у місті та може призвести до надзвичайної ситуації. Тому членами комісії було вирішено надати дозвіл Краматорському водоканалу на одноразову закупівлю рідкого хлору в обсязі, необхідному для безперервної роботи фільтрувальної станції до завершення процедури публічних закупівель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-