На Миколаївщині знову пожежа у курортній зоні

На Миколаївщині знову пожежа у курортній зоні

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині вночі горіли торговельні павільйони.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

4 серпня о 00:17 на лінію «101» масово почали надходити телефонні дзвінки про пожежу в Коблевській курортній зоні. Як з'ясувалося, горіли торговельні павільйони (ряди) поряд із базою відпочинку "Дністер", сказано у дописі.

На місце прибули відділення місцевої пожежної охорони "Коблеве", 8 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та 39 ДПРЧ м. Южне. О 01:45 пожежу локалізували, о 02:30 ліквідували на орієнтовній площі 400 м.кв.

Читайте також: У курортному Коблево сталася пожежа, постраждала жінка

У зв'язку з ускладненим під'їздом до жерел води, рятувальники двома переносними мотопомпами здійснювали забір води з басейну бази відпочинку "Дністер". В підвозі води автомобілем МАЗ (вміщує 10 тон) допомогу надав приватний підприємець.

Загалом до гасіння залучалось 5 одиниць техніки та 20 осіб ДСНС та МПО. За попередніми даними постраждалих внаслідок пожежі немає.

Причину встановлюють співробітники поліції.

Як повідомляв Укрінформ, 2 серпня серед дня горіли торгівельні ряди на межі Миколаївської та Одеської областей в Коблевській курортній зоні. Пожежу ліквідували на площі 400 м.кв. Жінка з числа обслуговуючого персоналу одного із закладів отримала опіки внаслідок спалаху газового балону. Каретою швидкої допомоги її госпіталізовано до медичного закладу. Обставини події встановлюються.

Фото: ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-