У курортному Коблево сталася пожежа, постраждала жінка

У курортному Коблево сталася пожежа, постраждала жінка

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині в курортній зоні Коблево загорілися торгівельні ряди - постраждала жінка.

Про це повідомила прес-служба у ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

"2 серпня о 13:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу торгівельних рядів на межі Миколаївської та Одеської областей в Коблевській курортній зоні. На місце направлено два відділення місцевої пожежної охорони "Коблеве" та черговий караул 8 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Значну допомогу в гасінні пожежі надали громадяни, які відпочивали на узбережжі і підручними засобами почали гасити вогонь", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гасіння пожежі ускладнювалось через вузькі, ускладнені або заблоковані проїзди, відсутність достатньої кількості вододжерел.

Наразі роботи по гасінню пожежі тривають. На місці працює техніка та особовий склад 8 ДПРЧ та МПО "Коблеве", залучено техніку та особовий склад 39 Державної пожежно-рятувальної частини м. Южне Одеської області. Додатково на місце направлено мобільну групу Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Ситуація контрольована. Станом на 14:36 пожежу локалізовано, в 14:42 ліквідовано на площі 400 м.кв.

У курортному Коблево сталася пожежа

Також відомо про постраждалу жінку з числа обслуговуючого персоналу одного із закладів. За попередньою інформацією, вона отримала опіки внаслідок спалаху газового балону. Каретою швидкої допомоги її госпіталізовано до медичного закладу.

Читайте також: У кількох областях України зберігається надзвичайна пожежна небезпека

Обставини події наразі встановлюються. На місці працюють співробітники правоохоронних органів.

Фото: mk.dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-