На Житомирщині

На Житомирщині "на гарячому" затримали копа-хабарника

Укрінформ
Під час отримання неправомірної вигоди викрито та затримано поліцейського сектору реагування патрульної поліції Житомирського районного відділення поліції.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"Установлено, що вказаний правоохоронець, старший сержант поліції, 02.08.2018 року вимагав від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 5 тисяч гривень за не створення перешкод у зайнятті підприємницькою діяльністю пов’язаною з перевезенням лісопродукції на території, «підконтрольній» вказаному поліцейському", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ВРП залишила в силі покарання для одіозної полтавської судді

Поліцейського затримали за результатами проведення негласних слідчих дій безпосередньо під час отримання частини хабара у розмірі 3 500 гривень.

Наразі затриманому сплановано повідомлення про підозру, подання до суду клопотань про обрання запобіжного заходу, відсторонення від посади та арешт вилученого майна.

Читайте також: У міжнародному пункті пропуску "Київ-Аеропорт" на хабарі впіймали митника

Санкція статті, за якою затримали копа, передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна, додали у військовій прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-