У міжнародному пункті пропуску

У міжнародному пункті пропуску "Київ-Аеропорт" на хабарі впіймали митника

Укрінформ
Військовою прокуратурою Центрального регіону в міжнародному пункті пропуску "Київ-Аеропорт" під час одержання хабара затримано старшого інспектора Київської митниці.

Про це повідомляє Відділ зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"31.07.2018 військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України разом із слідчими Головного управління Національної поліції в Київській області за оперативного супроводження Головного управління БКОЗ Служби безпеки України безпосередньо після одержання останньої частини неправомірної вигоди в розмірі 1 200 доларів США затримано старшого державного інспектора відділу митного оформлення № 5 митного посту "Київ - Аеропорт" Київської міської митниці Державної фіскальної служби України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Головний ревізор-інспектор ДФС Одещини погорів на "дріб'язковому" хабарі

Установлено, що вказана службова особа у липні 2018 року вимагала та отримала чотирма частинами від двох громадянок України неправомірну вигоду в розмірі 3 400 доларів США за безперешкодне переміщення товарів в міжнародному пункті пропуску "Київ-Аеропорт" та нестворення штучних перешкод.

На тепер затриманій готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, клопотання до суду про обрання відносно неї запобіжного заходу у виді взяття під варту та про відсторонення від займаної посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-