Негода на Запоріжжі: евакуювали майже дев'яносто відпочиваючих

Негода на Запоріжжі: евакуювали майже дев'яносто відпочиваючих

Фото
Укрінформ
У суботу, 28 липня, на узбережжі Азовського моря злива при поривах східного вітру до 12 м/с розмила дорогу у м. Приморск та на косі Обіточна у Запорізькій області.

Про це повідомляють у ДСНС Запорізької області.

"Об 11:20 в районі бази відпочинку «Автотурист» люди намагалися виїхати, але через промоїни та підняття рівня води автомобілі застрягли у піску", - повідомляють у службі.

Бійці ДСНС за допомогою тросів і спецавтомобіля витягнули із району підтоплення на тверде покриття 11 легкових автомобілів та вивезли 46 людей, з них 9 дітей. Внаслідок події ніхто не постраждав, зазначають у ДСНС.

Від ГУ ДСНС залучалась 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу.

Окрім того, на косі Обіточна через різку зміну напрямку вітру (північно-східного та східного), розпочався шторм й коливання рівня води, що призвело до розмиву дороги.

Читайте також: На Прикарпатті через сильні дощі повноводні ріки руйнують дамби

За даними рятувальників, Співробітники «Бердянське лісове господарство в Приморському районі» на тракторі МТЗ та УАЗі витягнули 25 автомобілів та вивези 40 людей. Внаслідок події також ніхто не постраждав.

Всього спільними силами вдалося врятувати 86 людей, з них 9 дітей, та витягнути 36 автомобілів, - повідомляє ДСНС Запорізької області.

Ситуація контрольована, проводиться постійний моніторинг, підрозділи ГУ ДСНС України у Запорізькій області перебувають у бойовій готовності до дій за призначенням.

Фото: ДСНС Запорізької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-