На Франківщині авто в'їхало в протестувальників, є постраждалі

На Франківщині авто в'їхало в протестувальників, є постраждалі

Фото
Укрінформ
У Снятинському районі Івано-Франківської області під час перекриття руху в селі Стецева сталася автопригода: автомобіль в'їхав у протестувальників, є постраждалі.

Про це інформує сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

“Так, сьогодні, 27 липня близько 1:00у селі Стецева на дорозі регіонального значення сполучення «Снятин-Городенка», 24-річний водій із сусіднього села, керуючи автомобілем марки Opel Vectra, державний номерний знак республіки Польща, рухаючись у межах населеного пункту по кільцевій розв’язці в напрямку м. Снятин із с. Підвисоке Снятинського району, допустив наїзд на пішоходів 1996 р.н., 1969 р.н. 1973 р.н., жителів села Стецева, які перешкоджали безперешкодному проїзду”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що три пішоходи отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Снятинської лікарні із саднами та забоями. Після проведеного огляду медиками постраждалі від госпіталізації відмовилися та відпущені додому.

Зазначається, що водій, за результатами проведеного медосвідчення – тверезий. Транспортний засіб було вилучено та поміщено на території місцевого відділення поліції.

За цим фактом розпочато та проводиться досудове розслідування за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. 

Правоохоронці з’ясовують усі обставини події та застерігають громадян проявляти толерантність та взаємоповагу один до одного під час проведення подібних акцій.

За фактом перекриття та часткового перекриття дорожнього руху на вказаному відрізку дороги розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 279 (Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства).

Такі дії караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-