Львівське сміття

Львівське сміття "прилаштували" в міському парку

Укрінформ
Правоохоронці розпочали розслідування факту забруднення у Львові території парку "Снопківський".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

“На підставі матеріалів Держекоінспекції у Львівській області 26 липня прокуратура Львівської області внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом забруднення земель поблизу вулиць Зелена-Липова Алея у Львові на території парку «Снопківський», за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 239 КК України (забруднення та псування земель)”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Рівненщині неподалік траси «Київ-Чоп» сміттям засипали дорогу

Встановлено, що на цій території, площею 240 кв. м, правопорушники влаштували несанкціоноване сміттєзвалище побутового та будівельного сміття, чим завдали шкоди довкіллю на суму 110,7 млн грн.

Наразі у зареєстрованому кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке доручено здійснювати слідчим Нацполіції Львівщини.

Згідно з чинним законодавством, у разі доведення вини зловмисникам загрожує покарання у вигляді штрафу до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зазначили в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-