Під Харковом зіткнулися фура й маршрутка: постраждали пасажири

Під Харковом зіткнулися фура й маршрутка: постраждали пасажири

Фото
Укрінформ
На Сімферопольському шосе під Харковом вранці у середу сталося зіткнення вантажівки з маршрутним автобусом. Трьох пасажирів маршрутки госпіталізували з травмами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 липня близько 07.30 на Сімферопольському шосе у Харківському районі. Сталося зіткнення маршрутного автобусу «Кінний ринок - Бабаї-1» та вантажного автомобіля MAN", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Смертельна ДТП у центрі Києва: водію оголосили підозру

Трьох пасажирів громадського транспорту доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої невідкладної медичної допомоги. Стан їх здоров’я задовільний.

Водії автомобілів, 34 та 35 років, не постраждали, надання медичної допомоги не потребували, зазначили в поліції.

Як повідомляв Укрінформ, 20 липня близько 10.40 на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Глибочиця Житомирського району маршрутний автобус, який рухався у напрямку м. Житомира, зіткнувся із вантажною автомашиною із напівпричепом, унаслідок чого 9 пасажирів автобуса та водій загинули, ще 9 постраждалих із травмами доставлені до медичних закладів для надання допомоги.

Окрім того, 20 липня близько п'ятої ранку на Миколаївщині сталося зіткнення рейсового мікроавтобуса марки Volkswagen та вантажівки. Внаслідок ДТП водій та четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще 12 пасажирів постраждали.

Під час термінової селекторної наради 21 липня перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий наголосив, що Головне слідче управління має взяти на особливий контроль розслідування резонансних ДТП та виявити факти недотримання автоперевізниками чинного законодавства при організації пасажирських перевезень. Службовці Укртрансбезпеки, які видають недбалим компаніям-перевізникам ліцензії, зазначив Яровий, мають нести кримінальну відповідальність за свою бездіяльність.

Він наголосив, що з середини квітня поліцейськими було зафіксовано понад 26 тисяч порушень правил перевезення пасажирів та дорожнього руху, які були допущені водіями автобусів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-