Діти героїв Небесної Сотні та загиблих бійців АТО зі Львівщини відпочинуть на Кіпрі

Діти героїв Небесної Сотні та загиблих бійців АТО зі Львівщини відпочинуть на Кіпрі

Фото
Укрінформ
Юні львів’яни — діти героїв Небесної Сотні та бійців, які загинули у зоні бойових дій на Сході України, полетіли відпочивати на Кіпр. Відпочинок для них організувало Посольство України у цій острівній державі.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

“Дев`ятеро дітей учасників АТО, в тому числі діти, батьки яких постраждали чи загинули внаслідок участі в Антитерористичній операції, та діти героїв Небесної Сотні, вирушили на відпочинок до Республіки Кіпр. Вони проведуть частину своїх канікул у таборі відпочинку Міністерства освіти і культури Кіпру, на запрошення Посольства України в цій державі”, - зазначили у прес-службі.

Як уточнили в ОДА, школярі проведуть у середземноморській країні понад тиждень.

Діти учасників АТО та героїв Небесної Сотні оточені на Львівщині особливим піклуванням. До організації їх відпочинку долучається низка благодійних товариств та фондів. Так, завдяки їхній підтримці діти з Городоцького, Золочівського, Кам’янко-Бузького, Пустомитівського та інших районів області побували у розважальній подорожі до Польщі та Литовської Республіки.

Читайте також: Діти вінницьких АТОвців втретє проведуть канікули в Польщі

Також благодійні фонди пропонують їм безкоштовні одноденні або ж кількаденні поїздки іншими країнами Європи та Україною. Крім того, у таборах “Старт”, що у с.Коростів, та “Ватра” у с.Гребенів у карпатському високогір`ї безкоштовно відпочивають усі пільгові категорії дітей зі Львова.

Фото: Львівська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-