ДТП з білорусами: за кермом мікроавтобуса був власник компанії-перевізника

ДТП з білорусами: за кермом мікроавтобуса був власник компанії-перевізника

Укрінформ
У ДТП в Миколаївській області, в результаті якої загинуло 5 людей, розбився маршрут нерегулярного гомельського перевізника.

Про це повідомляє TUT.by.

Водій, який виконував перевезення Одеса — Гомель, що закінчилося ДТП вранці 20 липня в Миколаївській області, представляв компанію, яка здійснювала нерегулярні перевезення пасажирів.

"Це перевізник-"нерегулярник". Він не звертався за дозволом на здійснення регулярних перевезень за міжнародними маршрутами", — розповів представник "Гомельоблпасажиртранс" Ілля Авдєєнко.

Так само повідомляється, що за кермом мікроавтобуса був власник компанії-перевізника, яка і здійснювала поїздку туристів до Одеси. Він загинув у результаті ДТП.

Читайте також: ДТП із білорусами: поліція встановила особи загиблих

Як повідомляє БЕЛТА, в МЗС Білорусі підтвердили факт події. "У ДТП загинули п'ятеро людей, дванадцять перебувають у лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, троє з них поки у тяжкому стані", - повідомив начальник управління інформації і цифрової дипломатії, прес-секретар міністерства Анатолій Глаз.

За його словами, Посольство Білорусі в Києві взаємодіє з місцевою владою і правоохоронними органами з усіх необхідних питань. Як стало відомо, загиблі - громадяни Білорусі.

Повні обставини події і особи загиблих і постраждалих встановлюються.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 20 липня, близько п'яти годин ранку на 289 км автодороги «Київ-Одеса», неподалік пгт Криве Озеро сталося зіткнення рейсового мікроавтобуса марки Volkswagen, що рухався за маршрутом «Одеса-Гомель», з білоруською реєстрацією, і вантажівка, яка за попередніми даними, стояла з правого боку проїжджої частини через несправність.

У ДТП водій і четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлено до медичного закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-