ДТП із білорусами: поліція встановила особи загиблих

ДТП із білорусами: поліція встановила особи загиблих

Укрінформ
Поліція встановила особи громадян Білорусі, які загинули та отримали травми під час ДТП, що сталась 20 липня на Миколаївщині. Відкрито "гарячу лінію" для родичів.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України в Миколаївській області.

«Слідчими встановлені особи громадян, які загинули та отримали травми під час дорожньо-транспортної пригоди, що сталась сьогодні, 20 липня, близько п’ятої години ранку на 289 км автодороги «Київ-Одеса», неподалік смт Криве Озеро. Всі вони є громадянами Республіки Білорусь. Головним управлінням Національної поліції в Миколаївській області організовано роботу «гарячої лінії», за якою родичі можуть зателефонувати та перевірити, чи є їхні близькі у вказаному списку – +38(0512)-53-11-13», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Штрафи за п'яне водіння в Молдові збільшені до 1,3 тисяч євро

Як повідомляв Укрінформ, відбулось зіткнення рейсового мікроавтобусу марки Volkswagen, що рухався за маршрутом «Одеса-Гомель», з білоруською реєстрацією, та вантажівки, яка, за попередніми даними, стояла з правого боку проїжджої частини.

Унаслідок автопригоди водій та четверо пасажирів мікроавтобусу загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені до медичного закладу.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-