Під Житомиром десантники потренувалися на унікальній смузі перешкод

Під Житомиром десантники потренувалися на унікальній смузі перешкод

Фото
Укрінформ
На полігоні під Житомиром військовослужбовці строкової служби пройшли тренування на унікальній смузі перешкод, якої немає ні в Україні, ні в інших країнах.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-служба 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

«Задля гартування сили та духу десантників на полігоні було створено спеціальну вогнево-штурмову смугу перешкод. Подібних смуг перешкод немає ані в Україні, ані в інших країнах. У неї увійшли найвдаліші практики проектування найкращих вогневих смуг різних країн світу. Довжина такого тренувального місця 400 метрів в один бік та 400 - у зворотному напрямку», - йдеться у повідомленні.

Впродовж 11-12 хвилин на всій дистанції бійцям довелося здолати близько десяти різних перешкод, серед яких бліндаж, ділянка з колючим дротом, яку потрібно пройти по-пластунськи, висока бетонна стіна, ділянка поваленого лісу, кілька одиниць техніки та приміщень різного типу.

Все це бійці проходили під постійні звуки пострілів та вибухів, в повній амуніції, відпрацьовуючи елементи тактики та прикриваючи один одного.

Читайте також: Порошенко побажав учасникам SeaBreeze-2018, щоб океани їх поєднували

Під час проходження ділянки військові під наглядом інструкторів 199-го навчального центру ДШВ тренувалися як правильно діяти у разі власного загоряння, допомогти товаришам, які загорілися, а також відпрацювали завдання з тактичної медицини.

Під Житомиром десантники потренувалися на унікальній смузі перешкод / Фото: Facebook

Фото: 95-а десантно-штурмова бригада, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-