Порошенко побажав учасникам SeaBreeze-2018, щоб океани їх поєднували

Порошенко побажав учасникам SeaBreeze-2018, щоб океани їх поєднували

Укрінформ
Успішного виконання поставлених завдань, єдності побажав Президент Петро Порошенко всім учасникам навчань SeaBreeze-2018 із 19 країн.

Про це Глава держави написав у Тwitter.

"Бажаю всім учасникам навчань "Сі Бриз – 2018" успішного виконання поставлених завдань.  Нехай моря і океани і надалі поєднують наші народи – України,  країн-членів НАТО, наших партнерів. І особливо 19 країн, які разом з  нами беруть участь у навчаннях SeaBreeze2018", - йдеться у дописі.

Як повідомляв Укрінформ, під час робочої поїздки до Одеси Президент України Петро Порошенко ознайомився з ходом багатонаціональних навчань, побував на флагманському кораблі ВМС ЗС України "Гетман Сагайдачний" і оглянув корабель управління 6-го флоту ВМФ Сполучених Штатів USS Mount Whitne та висловив вдячність уряду США за підтримку Української держави.

Читайте також: Президент вручив командувачу ВМС ЗС України сертифікат на водолазну техніку

У навчаннях Sea Breeze 2018 беруть участь флагман 6-го флоту ВМФ Сполучених Штатів USS Mount Whitney, ескадренний есмінець США УРО USS Porter, турецький фрегат TCG Yavuz, болгарський корвет BGS Bodri, турецький підводний човен TCG Yildiray, понад два десятки кораблів і катерів ВМС ЗС України і ДПСУ, а також 25 літаків і гелікоптерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-