Асоціація водоканалів: Запасів хлору в Харкові вистачить лише до кінця тижня

Асоціація водоканалів: Запасів хлору в Харкові вистачить лише до кінця тижня

Укрінформ
У Харкові запасів хлору для знезараження води залишилося максимум до неділі, 22 липня.

Про це в коментарі "112 Україна" повідомила віце-президент Асоціації водоканалів України "Укрводоканалекологія" Ольга Бабій.

"Харківводоканал" має запаси хлору до кінця суботи - початку неділі. Це вже фінішні залишки, далі нізвідки перерозподіляти, тому що цей тиждень ми витратили на те, щоб перерозподілити між водоканалами, які мають критичну нестачу хлору, який був в інших підприємств", – наголосила Бабій.

Читайте також: Дніпроазот озвучив умову відновлення виробництва хлору

Раніше голова асоціації "Укрводоканалекологія" Олександр Шкінь повідомляв, що найскладніша ситуація з наявністю хлору для очищення води склалася у чотирьох обласних центрах. Зазначалося, що найгірша ситуація в Харкові, Кропивницькому та Запоріжжі. У Києві хлору залишилося ще десь на місяць.

Читайте також: Вода без хлору: як у заручниках опинилися мільйони українців

Як повідомляв Укрінформ, в Україні можуть виникнути проблеми з централізованим водопостачанням через припинення поставок і зупинку виробництва рідкого хлору на заводі "Дніпроазот". Часткова, а тим більше цілковита зупинка виробництва хлору, несе загрозу епідеміологічної катастрофи в Україні, особливо в літній період.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-