Мер Дніпра не радить директорам шкіл - симпатикам РФ подаватися на конкурс

Мер Дніпра не радить директорам шкіл - симпатикам РФ подаватися на конкурс

Укрінформ
Директора і завучі шкіл Дніпра, які демонстрували свої сепаратистські переконання або співчували псевдореспублікам «ЛНР-ДНР» і країні-агресору РФ в соцмережах, позбудуться своїх посад без права відновитися на роботі.

Про це заявив міський голова Дніпра Борис Філатов в Facebook.

«На даний момент гуманітарний департамент проводить конкурси на нові призначення директорів шкіл. Більше 30 (!) відсотків претендентів, починаючи з 2014 року, які  в соцмережах або непублічно підтримували сепаратистські настрої, нехтували власною країною і дуже любили суміжну державу. Доходило до того, що деякі в фейсбуці писали за Україну, а в «однокласниках» - за ЛДНР і Росію! Тепер  всі їх або буде звільнено, або не буде прийнято на роботу», - написав Філатов.

Читайте також: Дніпро буде з водою - влада запаслася хлором

Він зізнався, що цього моменту він чекав з часу вступу на посаду міського голови: «З другого дня своєї каденції я почав збирати досьє на директорів і завучів міських шкіл і в цьому мені допомагало обмежене коло довірених людей. І на третій рік своєї каденції я дочекався», - наголосив Філатов.

Міський голова зазначив, що звільнення буде проведено юридично грамотно. «Юридично бездоганно. Без можливості відновитися через суд. Адже ми не порушуємо трудове законодавство і не переслідуємо за переконання. Краще просто не подавайте на конкурс. Адже рукописи не горять», - підсумував Філатов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-