У миколаївській мерії побили директора

У миколаївській мерії побили директора "Центру захисту тварин"

Фото, відео
Укрінформ
Зоозахисники побили директора "Центру захисту тварин" у холі сесійного залу міської ради Миколаєва. На сесії якраз було оголошено перерву.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Група людей, яка називає себе зоозахисниками, накинулася на директора центру Олександра Голобродського і почала його спочатку штовхати, а потім бити. Згодом його повалили на землю. Серед нападників були і жінки. В інцидент втрутилася поліція. Сторони розняли, директор центру поїхав писати заяву на нападників у поліцію.

Як уже повідомляв Укрінформ, у понеділок 16 липня, "КП Центр захисту тварин" заявив про чергову спробу впливу на господарську діяльність підприємства з боку деяких депутатів міської ради та групи громадян, які здійснили напад на співробітників підприємства та його директора.

У Миколаєві зоозахисники побили директора «Центру захисту тварин» / Фото: novosti-n.org

Інцидент стався через те, що на підприємстві було застосовано такий засіб регулювання чисельності безпритульних собак, як евтаназія. Комісія на підставі відповідних норм чинного законодавства  прийняла рішення про присипляння 70 безпритульних собак на підставі висновків про їх агресивність чи невиліковні хвороби.

Читайте також: Миколаївський "Центр захисту тварин" заявив про напад депутатів

16 липня кілька депутатів та активістів спробували силою потрапити на територію центру і зчинили штовханину з його працівниками.

На сесії міськради 17 липня має розглядатися це питання, але наразі там оголошено перерву.

Проблема з засиллям бездомних тварин у Миколаєві останнім часом набула широкого резонансу. Від укусів диких псів постраждало багато людей, є випадки зі смертельними наслідками. Отож жителі міста вимагають у влади вирішити це питання. З іншого боку, зоозахисники, категорично проти будь-яких кардинальних змін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-