Футбол, Хрещення та Незалежність: МВС готується до масових заходів

Футбол, Хрещення та Незалежність: МВС готується до масових заходів

Укрінформ
В Україні найближчим часом планується проведення масових заходів, участь в яких планують взяти десятки тисяч людей. 

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Зокрема, йдеться про футбольний матч цього тижня в Одесі, заходи з відзначення річниці Хрещення Русі та незалежності України", - йдеться у повідомленні

Як зазначається, правоохоронці мають бути готові забезпечити безпеку учасників цих заходів, вчасно відреагувати та припинити будь-які спроби дестабілізувати ситуацію. У цьому зв'язку плануються командно-штабні навчання, під час яких поліцейські відпрацюють алгоритм дій із забезпечення публічної безпеки. Участь у навчаннях візьмуть керівники поліції обласних підрозділів та їхні заступники, керівники поліції превенції, патрульної поліції, представники Національної гвардії та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Під час командно-штабних навчань ми маємо відпрацювати весь алгоритм роботи під час цих заходів. Всі керівники на місцях мають чітко розуміти, яким чином та в якій послідовності використовувати сили та засоби, аналізувати ситуацію та приймати відповідні рішення», – цитує прес-служба першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового.

Читайте також: У Києві в день народження Сенцова пройшла акція на підтримку політв’язнів

Під час навчань правоохоронці на місцях повинні змоделювати різні ситуації, що можуть виникнути під час масових заходів, та відпрацювати свої спільні дії.

Як повідомляв Укрінформ, зокрема, 24, 27-28 липня у Києві відбудуться заходи з нагоди 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-